Foglalási rendszer

A FOGLALÁS+ ("R+") egy okos foglalási rendszer, amely könnyen elhelyezhető bármely szállás honlapján. Az R+ fejlesztésében és működtetésében kulcsfontosságú érték a látogatók és foglalók konverziós rátája. Ezért mindegyik R+ eszközzel messze magasabb hozamot kínálunk Önnek, mint bármely más rendszer.

On-line kapcsolat a front-office rendszerrel

A rendszer valós idejű árakat és foglaltsági adatokat kínál a vendégeknek, ami segíti a vendégeket abban, hogy megtalálják és azonnal lefoglalhassák a számukra megfelelő szobát az Ön szállodájában. Valamint Ön is elkerülheti a túlfoglalásokból adódó kellemetlenségeket.
Amennyiben Ön úgy dönt, az azonnali foglalásokon kívül, a rendszer az opcionális ajánlatkéréseket is kezeli.

Hotelgram foglalási rendszer Hotelgram - R+

Kedvezmények és árak rugalmas beállítása

A foglalási folyamat során Ön, értékesítési stratégiájának megfelelően, számtalan kedvezményt nyújthat vendégeinek. A foglalási rendszer támogatja többek közt a népszerű First minute (Early bird), Last minute, Napi akciós ár, Non refundable, Long term kedvezményeket is. A foglalási rendszerben lehetőség van kuponkedvezmények megadására is, hogy a kevésbé forgalmas időszakokat is felpezsdíthesse.

Kedvezmények és akciók

Többnyelvű felület (12 nyelv)

Bár foglalásainak nagy része magyar vagy angol nyelven történik, az R+ segít a fennmaradó nyelvek esetében is. Gondoljon erre úgy, mint minden tizedik, huszadik megvalósult foglalásra pluszban. Vagy úgy, hogy 10-20%-kal növelheti bevételeit.

többnyelvűség

A kötelező tételek minimális száma

Az R+ minden egyes lépése könnyen érthető és minimális a foglalási folyamat félbeszakításának esélye. A kötelező tételek száma csökkenti a foglalás félbehagyásának és az elküldés hibájának a lehetőségét, ezáltal maximalizálja a rendelési folyamat befejezésének arányát.

Regisztrációs űrlap

Reszponzív megoldások, mobil kompatibilitás

A mobilra optimalizált foglalási felület növeli a foglalások esélyét. Ma már a vendégek több mint fele mobiltelefonon nézi meg az Ön weboldalát. Foglalási rendszerünk segítségével többé nem veszíti el okostelefonos vendégeit. Szállásfoglalási rendszerünk 100%-ban mobil-barát.

Alkalmazkodó design

Kiterjeszti az értékesítési csatornákat

Szeretné megjeleníteni a foglalási űrlapot a közösségi hálózatokon? Szeretne hirdetni a külföldi metakereső portálokon? Nem probléma, az R+ hotel foglalási rendszerünkkel ezt megteheti, a rendszer segítségével a szálloda honlapja már nem az egyetlen hely lesz, ahol a vendégek foglalást tudnak kezdeményezni.

Értékesítési csatornák

Keresztértékesítés

Töltse fel a foglalási rendszerbe kiegészítő szolgáltatásait és tegye azokat is azonnal foglalhatóvá (pl. masszázsokat, bekészítéseket, eszköz bérléseket stb). A kiegészítő szolgáltatások online megrendelésének lehetősége növeli a foglalásokból származó bevételeket.

Keresztértékesítés

Csomagajánlatok

Állítson össze csomagajánlatokat foglalási rendszerünkkel. A csomagokat teljesen az Ön értékesítési stratégiájára szabhatja. A csomagajánlatok vonzó bemutatása növeli az értékesítést és elősegíti az azonnali, impulzív vásárlási döntéseket.

Csomagajánlatok

Foglalási naptár

A grafikus havi áttekintés a foglalt és szabad kapacitást mutatja. A megbízhatóság erősíti a rendelési folyamat iránti bizalmat, redukálja a duplikáltságot, csökkenti a már lefoglalt szobák iránti érdeklődések számát. A foglalási naptár a foglalási motorhoz kapcsolódik, így az ügyfelek megkereshetik a szabad időpontokat, majd a naptárra kattintanak és azonnal le tudják foglalni a szállást. A vendégek a foglalási rész és a foglalási naptár között is válthatnak anélkül, hogy elveszítenék a már kitöltött információt.

Foglalási naptár

További információ

A kiegészítő modulok (Árlista, Vélemények és Térkép) az ügyfelek számára maximális kényelmet biztosítanak a megrendelés során, támogatják őket a helyes döntéshozatalban, végső soron hozzájárulnak általános elégedettségükhöz.

További információ

Fizetési megoldás

Ne hagyja, hogy az ügyfél félbeszakítsa foglalását! Az R+ a fizetési eszközök lehető legszélesebb skáláját nyújtja (hitelkártyák, gyors átutalások). Az előnyök egyértelműek (például az azonnali fizetés kedvezménye, vissza nem térítendő, előre fizetett csomag), ezáltal a szálláshely sokkal korábban hozzájuthat a pénzéhez, kiküszöbölve a meg nem jelenés és a lemondás kockázatát.

Fizetési megoldás

Rugalmas fizetési beállítások

A szezontól függően nemcsak az ár, hanem a fizetési forma kitöltésével is optimalizálhatja foglalását. Állítson be egy kötelező előzetes fizetést a legfrekventáltabb dátumokra és hagyja ki az összes (nem kötelező érvényű) lehetőséget a főszezonból.

kötelező sorrend

Online becsekkolás

Tegye lehetővé a vendégnek, hogy otthona kényelméből jelentkezzen be és a bejelentkezést a recepción lerövidítse. Így értékes időt spórol a recepciós számára és a vendég is kényelmesebb körülmények között érkezik, ami pozitívan befolyásolja a szállodájáról alkotott véleményeket.

Online becsekkolás
Ajánlatkérés