Hotelgram partnerei

Partnereink listáját lent találhatja. Rugalmasságának köszönhetően a Hotelgram-ba könnyen integrálhatóak front office, éttermi, szobakulcs vagy könyvelési rendszerek.

Könyvelési rendszer

A POHODA pénzügyi szoftver
Pohoda logo
A POHODA komplex könyvelő szoftver alkalmas minden cég, illetve ÁFA fizetők és nem fizetők számára.
ABRA szoftver
Abra
Komplex gazdasági szoftver kis, közepes vagy nagy vállalatok számára.
Money S3
Money S3
Az S3 szoftver minden, könyveléshez szükséges háttért biztosít.
On-line accounting
Účetnictví on-line
UOL is an accounting office combining accounting and modern technology, founded in 2004, has now 1500+ clients and 19 branches in the Czech Republic and Slovakia. Thanks to our partnership you can transfer data from the Previo into the accounts with one click.

Front Office szoftver

Hotelgram foglalási szoftvert más Front Office rendszerekhez lehet csatlakoztatni. Ezek listája alább látható. Amennyiben ön nem rendelkezik Front Office szoftverrel, próbálja ki a Hotelgram Prot!.

Agnis recepció szoftver
AGNIS s.r.o. logo
Agnis Ltd. cseh vállalat által gyártott, széles körben használt, kedvező árú, recepciót, éttermet, pénzváltót és a könyvelést kezelő szoftver.
Mefisto recepció szoftver
MEFISTO logo
A MEFISTO szoftver a Cseh Köztársaság hotel recepciós rendszerei legfontosabb beszállítóinak terméke.

Éttermi rendszer

Éttermi rendszer POS NET
LupaNet logo
A POS NET egy következő generációs kasszagép, mely megfelel egy modern kasszagép minden követelményének.
Septim étterem rendszer
Septim logo
Komplex megoldás étterme számára. Mindent az ön szükségleteihez tud igazítani.
Awish készpénz nyilvántartó rendszer.
Awis logo
AVIS egyedi és komplex készpénz nyilvántartó megoldás. Kérdezzen bárkit a több, mint 300 elégedett ügyfél közül.
Creative Gast Éttermi rendszer
A CreativeGAST innovatív vendéglátó rendszert vendéglátós szakemberek útmutatása alapján fejlesztettük ki. Magyar jogszabályoknak megfelelő éttermi rendszer.

Zárrendszer

Assa Abloy zárrendszer
Assa Abloy logo
ASSA ABLOY provides high-quality door opening solutions and is constantly developing innovative solutions that improve everyday life across all market segments. These door opening solutions offer greater safety and comfort.
Salto elektronikus ajtó és zár rendszer
Salto logo
A SALTO rendszer célja egy világszínvonalú, egyszerűen használható és rendkívül hatékony hozzáférési rendszer kialakítása annak érdekében, hogy a felhasználók minden hozzáférésüket ellenőrizni és vezérelni tudják, illetve megvédjék ajtajaikat bonyolult és drága vezetékek beszerelése nélkül. A SALTO rendszer egyszerűen beszerelhető és beüzemelhető, költséghatékony, megbízható, komplett és korlátlan ideig működtethető.
Onity zárrendszer
Onity logo
Beléptető kártyarendszerek széles körét kínáljuk hotelekenek, vendégházaknak és épületeknek.
ACS-line
ACS-line logo
Egy átfogó és költséghatékony kártyarendszer hoteleknek és más szálláshelyeknek, valamint multifunkcionális épületeknek és sport központoknak. Elegáns megoldást kínál a szobákba való bejutásra, áramellátás irányítására, liftek irányítására, parkoló beléptetésre, és sportlétesítmények és öltözőszekrények kezelésére.

PBX - telefonközpont

Az ALLWIN szoftver a telefonos forgalom értékelésére
Allwin logo
Az ALLWIN díjprogramok az ön fióktelepei közötti telefonos műveletek pénzügyi és statisztikai értékelésére szolgálnak. Az ALLWIN programok lehetővé teszik a PBXek működtetéséhez kapcsolódó dokumentumok készítését (bevételek, összefoglaló számlák és számlák kezdeményezett hívásokra), beleértve az összefoglaló forgalmi jelentéseket.

Azonosító szkenner

Az azonosító szkenner segítségével a bejelentkezés gyorsabban történik és a vendégek regisztrálásakor elkerülhetők a hibák. Minden részlet automatikus feltöltésre kerül a különböző azonosító kártyákról a Hotelgram vendégkártyára.

Granus
Granus s.r.o. logo
Komplex megoldás a bejelentkezéshez és a dokumentumok érvényességének azonosításához