Hotelgram PRO szálloda menedzsment rendszer

Vezesse és kezelje hatékonyan szállodáját vagy vendégházát! A Hotelgram PRO használatával közvetlenül tudja kezelni összes foglalását az egy pillantásra áttekinthető rendszer, az egyszerű számlakezelés, dokumentum kibocsátás és fizetési, illetve vendég- és céges adatok segítségével. A rendszer rendelkezik az üzleti tevékenységhez és hivatalos adatszolgáltatáshoz szükséges minden jelentéssel.Szeretnék többet megtudni

Foglalási naptár

A nap 24 órájában elérhető a világ bármely pontjáról.

Hotelgram egy olyan felhő-alapú alkalmazás, ahová a világ bármely pontjáról, bármely időpontban be tud jelentkezni web-böngészőjén keresztül. Ha notebookja nincs önnél, akár mobiltelefonjáról is használhatja és intézheti szállodája ügyeit.

Hotelgram applikáció/alkalmazás

Áttekinthető foglalási rendszer

Kövesse nyomon folyamatosan összes foglalását! Egy-egy foglalást könnyen megtalálhat a szobatükörben. A szobatükör interaktív, így a foglalásokat áthelyezheti, meghosszabbíthatja vagy rövidítheti az egér egyszerű mozgatásával (drag&drop). A jobb egér gombbal érhetőek el a leggyakrabban használt műveletek. A foglalás törlése vagy a gyors bejelentkezés sohasem volt ennél könnyebb... Perc-alapú foglalások is rögzíthetőek, így konferencia-, sport- vagy wellness-létesítmények kapacitásai is kezelhetőek.

Foglalási naptár - részlet

Manager-jelentések

Tudja Ön a pontos foglaltsági vagy RevPar adatait vagy hogy melyik a legjobb foglalási csatornája? Mi tudjuk! Manager-jelentéseink tartalmaznak minden olyan információt, ami ahhoz szükséges, hogy Ön sikeresen vezethesse szálláshelyét. Jelentéseink testreszabhatóak, minden fontos információt kinyerhet belőlük a szálláshelyével kapcsolatban, vezessen akár apartmanházat vagy egy teljes hotelláncot.

Manager-jelentések

Jelentések hivatalos szerveknek, KSH-nak

Nyerjen időt a felesleges papírmunka elkerülésével, az automatikusan generált jelentések segítségével. A rendszer elkészíti ön helyett a hivatalos szervek vagy a KSH számára a szükséges jelentéseket. A generált jelentések manuális szerkesztésére az igényeknek megfelelően természetesen továbbra is lehetősége van.

Jelentések hivatalos szerveknek, KSH-nak

Vendég- és céges adatbázis

Hírleveleit, direkt marketing tevékenységét a vendégadatbázis segítségével tudja hatékonyabbá tenni. Az adatbázison keresztül hozzáférhet a korábbi egyéni és céges foglalásokhoz, szűréseket hajthat végre, hogy minél célzottabban hirdethessen. A kiválasztott cégek számára automatikus árengedményeket tud beállítani, vendégeit címkével (pl. wellness, vegetariánus, állatbarát stb.) láthatja el, és a címkék alapján szűrheti adatbázisát. Vendégei értékelni fogják az Hotelgram által automatikusan elküldött születésnapi üdvözletet vagy az érkezés előtt három nappal, automatikusan küldött hasznos információt.

Cégadatbázis

Szobaszámlák kezelése

A szobaszámlák részletes áttekintést nyújtanak az egyes foglalásokhoz kapcsolódóan igénybe vett szolgáltatásokról (éttermi fogyasztás, szállásdíj, adók, listaárak, kedvezmények). Az egyes elemeket a feltöltött árlistákból automatikusan hozzáírjuk a szobaszámlához. A rendszer a szobaszámlából egyetlen gombnyomással képes számlát kiállítani és kezelni a különböző fizetési módokat a SZÉP-kártyától a bankszámlákon át a készpénzig. Csoportos foglalás esetén szobára, vendégre bontott vagy csoportos számla kiállítására is lehetőség van.

Szálloda számla

Bevételek kezelése és zárás

Kassza, bankszámla és kártyás fizetések nyomon követése akár különböző pénznemekben, rugalmas zárási lehetőségek.
- Ellenőrizheti kintlévőségeit;
- Ellenőrizheti a kassza státuszát;
- Elkerülheti a hibákat a recepción;
- Megkönnyítheti a recepciós műszakváltást
Ne hagyja, hogy kifolyjon a pénze a recepción!

Pénzügyek

Készletkezelő rendszer

Egyszerűen csak regisztrálja a termék-eladásokat a recepción a szobaszámlákra, a rendszer kezeli a készletfogyásokat a háttérben. Ezzel segítheti a termékértékesítéseket a recepción.

Raktár(állomány) rendszer

Kapcsolat más rendszerekkel

A legjobbat a végére tartogattuk. A front office rendszer összeköthető más rendszerekkel, amelyeket szállodája üzemeltetéséhez használ. Számviteli dokumentumok exportálása, kapcsolat az éttermi rendszerrel, telefonközponttal, fűtésrendszerrel, dokumentumolvasóval - ezek a lehetőségek, amelyeket az Hotelgram 1 PRO kínál. Tekintse meg a(z) partnerlista teljes rendszerét.

Kapcsolat más rendszerekkel

Verziók összehasonlítása

A szállodamenedzsment rendszernek két verziója van - a költséghatékony LITE verzió a kisebb szálláshelyeknek, és az átfogó funkcionalitást kínáló PRO verzió hoteleknek.
Mindkét változat képes csatlakozni mind a a hazai, mind a külföldi foglalási portálokhoz, valamint az Ön weboldalán működő foglalási rendszerhez.

 

LITE

PRO

Foglalások és opciók kezelése
Vendég- és céges adatbázis
Számviteli dokumentumok (számlázás)
Vendégkönyv
Külföldi vendégek nyilvántartása (idegenrendészet)
A statisztikai hivatalnak és a városi hatóságoknak küldött jelentések
Weboldal adminisztráció
Foglalási előzmények (felhasználói aktivitás)
CRM és hírlevél küldés
Mobil alkalmazás (Foglalások kezelése)
Pénzügyek  
Készletkezelés  
Perc-alapú foglalás egyéb szolgáltatásokhoz (wellness, tenisz, stb.)  
Vezetői jelentések és statisztikák  
Housekeeping-modul  
Piaci kódok és szegmensek
Pénzváltó
Kontingens kezelés
  Ingyenes demo
Kérjen ajánlatot!