Mobilapplikációk

A mobilalkalmazásokat egyre többen használják a világ minden táján és idővel állandó társunkká fognak válni. Az okostelefon is elkísér minket, bárhol járunk. Mára már szerves része életünknek.
A Hotelgram pontosan ismeri a mobilalkalmazások fontosságát napjainkban mind a hoteltulajdonosok, mind az ügyfelek számára. Épp ezért speciális applikációkat fejlesztettünk Önnek, ügyfeleinek és személyzetének. Alkalmazásuk megkönnyíti az Ön üzleti tevékenységét és hatékonyabbá teszi a szálláshelyek értékesítését.

My Alfred

„Alfréd” egy olyan mobilalkalmazás, amely végigvezeti a vendéget a szállásfoglalás minden lépésén, úgy mint előzetes online bejelentkezés vagy a szálloda további szolgáltatásainak (pl. wellness, squash, tenisz, stb.) megrendelése. Alfrédon keresztül a vendég fizethet is. Alfréd képes hasznos tippeket adni a környék látnivalóiról vagy érdekességeiről is. Alfréd a legkészségesebb és legdiszkrétebb szobapincér.
További információ

PMS mobil applikáció

Hotelgram mobil alkalmazás ideális segítő akkor is, ha Ön úton van. Nem számít, hogy Ön nyaral vagy csak hétvégén nincs Önnél a laptop. Az alkalmazással folyamatosan nyomon követheti, mi történik a szállodájában. Bármikor ellenőrizheti szabad kapacitását, új foglalást rögzíthet vagy módosíthatja a már meglévőket egy mobiltelefonon keresztül.
További információ

Housekeeping

A housekeeping-alkalmazások a szolgáltatás szerves részét képezik. A Front Office-szal összekapcsolt működtetés megkönnyíti a takarítandó helyek speciális listáinak létrehozását, a takarítással vagy karbantartással kapcsolatos információk megjelenítését a recepción, illetve a szobákban vagy a takarítás során észlelt hiányosságok bejelentését.
További információ