Channel Manager

Bővítse értékesítési csatornáinak számát úgy, hogy egyetlen rendszerből kezeli őket. Ha növeli az Ön által használt értékesítési csatornák számát és egyidejűleg automatizáltan viszi át mindegyikre árait és foglaltság-adatait a Hotelgramből, azzal nemcsak több százalékkal növelheti bevételeit, hanem rengeteg időt takaríthat meg.

Árak és foglaltsági adatok átvitele

Miután megadta az árakat vagy a foglaltságot a Hotelgramben, azok automatikusan elküldésre kerülnek az összes olyan foglalási portálra, amelyekkel kapcsolatban áll.

Hotelgram - Foglalási motor Channel Manager

Foglalások letöltése

A foglalások automatikusan letöltődnek a Hotelgrambe, amiről ön emailt fog kapni. A lemondások és a foglalások megváltoztatása is automatikusan betöltődik a rendszerbe.

Kérjen ajánlatot!

Értékesítési csatornák listája

„ Mivel az összes értékesítési csatornát egyetlen felületen kezeli, többé nem kell aggódnia, hogy több tucat portálon kell dolgoznia további foglalások megszerzése érdekében. Takarítsa meg egy teljes állás árát, és használja az így felszabaduló munkaerőt a revenue-management tevékenységben a nyereségesség optimalizálására. ”

Időt takarít meg

Időt takarít meg

Mondjon nemet a számtalan értékesítési portál időt rabló kezelésére a hagyományos módon. Nem kell többé minden nap órákat töltenie az árak és a foglaltsági adatok kezelésével. Ezt a munkát a mi rendszerünk fogja elvégezni. Minden árváltozás és foglalás után az összes olyan portálra, amelyen dolgozik, automatikusan elküldjük az ár és foglaltsági adatok változásait. Hotelgram lesz az egyetlen értékesítési portál, ahol be kell jelentkeznie :)

Hibahatár

Hibahatár

Az automatikus adatátvitel megszünteti a manuális tevékenységet, minimalizálja a hibás ár vagy a túlfoglalás kockázatát. Minden csatornán ugyanazt a Hotelgramben beállított árat értékesíti. Az összes értékesítési csatornán történő automatikus adatváltoztatás sebességének köszönhetően a túlfoglalás esélye is jelentősen csökken.

Több foglalás

Több foglalás

Hány portált tud manuálisan frissíteni? 3? 4? 5? Kétszer vagy háromszor annyit tud majd a mi segítségünkkel. Növelje értékesítési csatornáinak számát, és tegyen szert havonta több tucat további foglalásra.

Revenue management

Revenue management

A Revenue Management segítségével könnyedén növelheti vagy csökkentheti árait az aktuális kihasználtság arányában. Ha egy utolsó szabad szobával rendelkezik, mennyi esély van az értékesítésére? A Revenue Management az előre meghatározott szabályok alapján növeli az árat, így ön több bevételre fog szert tenni azonos számú foglalás esetén.

Árak